Over Medisch Adviesbureau Leiden

Medisch adviesbureau Leiden

Medisch Adviesbureau Leiden specialiseert zich in het verstrekken van medisch adviezen in letselschadezaken voor slachtoffers. Wij werken uitsluitend voor belangenbehartigers, om zo de onafhankelijkheid te kunnen waarborgen.

Deskundig, duidelijk en snel

Wij vinden het belangrijk dat medisch adviezen door de juiste experts en met een doorlooptijd van maximaal 2 weken worden geschreven. Hierdoor krijgt het slachtoffer snel en helder advies en loopt een letselschadezaak geen onnodige vertraging op. 

Wie zijn wij?

Wij hebben meerdere deskundige onafhankelijke adviseurs die schrijven voor MAL. Daarnaast wordt MAL gerund door belangenbehartigers met jarenlange ervaring in de letselschadebranche, die precies weten waar de behoeften liggen voor een bruikbaar en helder advies. Wij vinden het belangrijk dat de aanvragen snel verwerkt worden, er een deskundig advies volgt en de communicatie helder is. Als er vragen zijn, kan er altijd direct contact worden opgenomen met de secretaresses van MAL die tijdens kantooruren bereikbaar en zij zullen direct uw vraag oppakken.

 

Neem contact op